Streljački klub Magnum 

Magnumovi kadeti s pet medalja iz Osijeka !!

Mladi strijelci  streljačkog kluba Magnum su 12.11. 2022.g. sudjelovali na Državnom 2.Turniru Olimpijskih nada održanom u Osijeku.  Na ovom najjačem Hrv. juniorskom turniru koji je ujedno i jedan od  izbornih natjecanja za reprezentaciju  uz  veliki broj strijelaca iz cijele Hrvatske  Kutinčani  su osvojili   čak pet medalja.

Na ovom juniorskom natjecanju kadetska ekipa Magnuma bila je najbrojnija  streljačka ekipa sa  petnaest strijelaca koji su se dokazali kao  najspremniji za ovo natjecanje, posebno su se dokazali  najmlađi kutinski strijelci Patrik Srbotnjak osvojio je 2.mj. u konkurenciji kadeta, Franko Slota nakon raspucavanja i borbe do zadnjeg metka osvojio srebrnu medalju u konkurenciji juniora, što je velik uspjeh s obzirom da je Franko još kadet a nadmetao se sa najboljim Hrtvatskim juniorima i osvojio medalju, Lana Butković  koja je proljetos imala i jedan međunarodni susret sa Hrv. Reprezentacijom u Smederevu , osvojila je zlatnu medalju u konkurenciji juniorki i s vrlo visokim rezultatom od 532 kruga što ju svrstava među najbolje Hrv. juniorke.

„ iz naše škole streljaštva kroz koju svake godine prolazi pedesetak mladih sportaša, izašao je jako dobar podmladak djevojčica i dječaka , koji svakim danom dokazuje da se u našem klubu jako dobro i uspiješno radi a to dokazuju rezultati sa natjecanja. Na ovom turniru zablistali su naši najmlađi strijelci s ambicioznim rezultatima i time su digli ljestvicu i ozbiljno ušli u konkurenciju za mlade  Hrvatske reprezentativce“ ističu treneri streljačkog kluba Magnum.