Streljački klub Magnum 

Kadeti Streljačkog kluba Magnum ekipni prvaci Hrvatske

Kadeti streljačkog kluba Magnum ovaj vikend 7.5.22. nastupali su u Osijeku  na Prvenstvu Hrvatske u gađanju zračnim pišoljem i postigli izvanredne rezultate .

U konkurenciji 80 strijelaca i sedam ekipa iz Splita ,Zagreba ,Osijeka,Požege,Varaždina i Karlovca  naši su  strijelci ekipno zauzeli prvo mjesto s čak dvadeset krugova razlike od drugoplasirane  ekipe.

 Nakon finalnog gađanja i borbe za svaki hitac Franko Slota u pojedinačnoj konkurenciji osvojio je broncu a Kristijan Ivičić sa svojim najboljim gađanjem i ostvarenjem svog rekorda od 170 krugova zauzeo je 4.mj. u pojedinačnoj konkurenciji.

Kristijan Ivičić u konkurenciji mlađih kadeta postao je prvak Hrvatske, te potvrdio jako dobar rad trenera mlađih uzrasta  Marka Slote.  

„Ova sezona je bila vrlo uzbudljiva i teška za naše strijelce, teško se bilo uklopit u raspored natjecanje jer smo imali puno zaostataka zbog korone ali s našim upornim i napornim radom i velikom požrtvovnošću naših strijelaca rezultat je bio na vidiku i nadali smo se uspijehu naših strijelaca, što se na kraju i pokazalo. Jako sam zadovoljan s radom ove sezone pogotovo s našim najmlađim strijelcima, nadam se da i iduća bude jednako uspješna,sad nam kreče sezona malokalibarskog pištolja i nažalost putovanja na treninge u Zagreb jer nemamo gdje bliže trenirati,ali eto šta je tu je nadamo se jednako uspješnim rezultatima i u narednom djelu natjecanja tokom ljeta“ kazao je trener Robert Sviben