LAS CHALLENGE i EXTREME LAS

When:
26. svibanj 2019. cjelodnevni
2019-05-26T00:00:00+02:00
2019-05-27T00:00:00+02:00
Where:
Automatsko strelište “Vrapčanski potok”
Vrapčanska cesta bb
Zagreb
Contact:
Rajko Radmilović, prof.

P O Z I V

ZA PRVO STRELJAČKO NATJECANJE

LAS CHALLENG i EXTREME LAS

Las streljana

                               Povodom obilježavanja 15. godine osnivanja, Streljački Klub LAS  pozivamo sve zainteresirane strijelce za sudjelovanje na prvom međunarodnom streljačkom natjecanju u organizaciji SK LAS i to u jedinstvenoj kategoriji

VK pištolj i revolver LAS CHALLENGE  i  EXTREME LAS.

                Natjecanje će se održati 26.svibnja 2019. podine s početkom u 08:30 sati na Automatskom strelištu “Vrapčanski potok” Vrapčanska cesta bb u Zagrebu, a prema propozicijama SK LAS , te prema pravilima HSS-a za VK Nacionalni program ako drugačije nije definirano propozicijama SK LAS.

                Natjecanje je pojedinačno i zbirno. Rezultat natjecatelja koji nastupe na EXTREME LAS računa se kao nastup na LAS CHALLENGE. Nagrade se dodjeljuju pojedinačno i ekipno za prva tri mjesta natjecateljima CHALLENGE LAS i EXTREME LAS  te POBJEDNIČKI PEHARI za najboljeg strijelca turnira (zbroj krugova CHALLENGE LAS i EXTREME LAS).

Prijave za natjecanje zainteresirani natjecatelji mogu pronaći na web stranici LAS (pod streljački klub), a primaju se od 15.04.2019. do 15.05.2019. godine. Lista prijavljenih natjecatelja biti će ažurirana jednom tjedno te ju možete pogledati na web stranici LAS .

 Molimo predstavnike Streljačkih klubova i društava da dostave skupnu prijavu za nastup svojih strijelaca. Zbog ograničenog broja natjecatelja koji mogu sudjelovati na natjecanju, organizator natjecanja zadržava pravo ograničiti ukupan broj natjecatelja.  Prioritet za sudjelovanje na natjecanju imati će natjecatelji koji su prijavljeni preko Streljačkih klubova I društava

Streljački klub LAS osigurati će besplatan ručak za sve natjecatelje te tople i hladne napitke tijekom trajanja natjecanja.

Kotizacija za nastup na LAS CHALLENGE je 100 kuna za EXTREME LAS  je 150 kuna, te nastup za ekipu je 50 kn.

                Nadam se da će te svojom nazočnošću uveličati naše prvo natjecanje.

S poštovanjem,

  Predsjednik SK LAS

      Rajko Radmilović, prof.

Ostali događaji Streljačkog kluba Magnum